یکشنبه 26 اسفند 1403 - Sun 16 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ما فقط حوثی‌ها را پاسخگو نخواهیم کرد، بلکه ایران و حامیان آن را نیز پاسخگو خواهیم کرد

  • سرقت اردوغان از گاز گلخانه‌ای ایران

  • ناگفته های تجمع حجاب

  • ستاره پرسپولیس بازی تیم ملی را از دست داد

  • لبنان در مسیر عادی‌سازی روابط؟!

  • طرح ترافیکی نوروز از فردا آغاز می‌شود

  • یک ساعت پیش بابا از امامدام انتقاد کردم که چرا باید با آقای منتظری این کار را بکند؟/ مهدی که زندان بود مامان خیلی با بابا دعوا می کرد

  • ما با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم/ اگر با واشنگتن در زمینه انرژی به توافق برسیم، گاز روسیه را به اروپا باز خواهیم گرداند.

  • چها«قاشق‌زنی» چهارشنبه‌سوری در قزوین

  • عجیب ترین پل دنیا در ژاپن

  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • وارونگی «پایان تاریخ» ترامپ، کاتالیزور است

  • بغض و دلتنگی مریم سعادت برای شخصیت عروسکی «زی‌زی گولو»

  • روایت جدید اینترنشنال از ماه رمضان در ایران

  • اصرار قلدرها به مذاکره برای تحمیل توقعاتشان است؛ ایران نخواهد پذیرفت/ یکی از خطرناکترین مسائل در مدیریت‌ها، عدم تصمیم‌گیری و ترک‌فعل است+ فیلم

  • رونالدو با رکورد جدید و بی نظیر به دیدار استقلال می آید

  • حمایت یک مفسد اقتصادی از موزیک جدید ساسی مانکن/ حنجره‌ شیطانی که فقط برای ابتذال و توهین به مقدسات می‌خواند+عکس و فیلم

  • استقلال با مشکل روبرو شد/سه بازیکن اصلی استقلال غایب هستند+اسامی

  • ترامپ: نامه به رهبر ایران را دیروز ارسال کردم/نمایندگی ایران در نیویورک: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 396641
    تاریخ انتشار: 16/اسفند/1403 - 21:42
    ابوعبیده:

    در آماده باش هستیم/ تهدیدهای دشمن نشانه ضعف است

    سخنگوی گردان‌های القسام حماس با بیان اینکه مقاومت فلسطین برای هرگونه احتمال از جمله از سرگیری جنگ آماده است، گفت که جنگ مجدد همانند گذشته، جان شماری از اسرای صهیونیست در غزه را خواهد گرفت و صهیونیست‌ ها باید حواسشان به اسرایشان باشد.

     در آماده باش هستیم/ تهدیدهای دشمن نشانه ضعف است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم؛

    «ابوعبیده»، سخنگوی گردان‌های القسام حماس، پنجشنبه شب طی پیام ویدیوئی خود گفت که گردان‌های القسام خود را برای همه احتمالات آماده کرده و در آماده باش است.

     
    او گفت که آنچه را که دشمن با سلاح و جنگ نتوانسته‌است، به دست بیاورد، هرگز نمی‌تواند با تهدیدات و حیله‌ها به دست و  چنگ بیاورد.
     
    سخنگوی القسام افزود: تا این سرزمین مقدس (فسطین) از لوث وجود اشغالگران صهیونیست پاک نشود، امت اسلامی روی خوش و آرامش را نخواهد دید و جایگاهی در میان ملت ها نخواهد داشت.
     
    ابوعبیده: تهدید دشمن نشانه ضعف و احساس حقارت است
     
    سخنگوی گردان‌های القسام حماس با بیان اینکه تهدیدهای دشمن اسرائیلی نشانه ضعف و احساس حقارت اوست، گفت: هدید دشمن به بازگشت به جنگ تنها ما را به بازگشت به جنگ سوق می دهد تا آنچه را که از اعتبار او باقی مانده است، در هم بشکنیم.
     
    ابوعبیده مسلمانان را خطاب قرار داد و گفت: ما به دو میلیارد برادر مسلمان خود می گوییم که برادران دینی شما با تقدیم نهری از خون پاک، روزه خود را پاک کرده اند. به ملت دو میلیاردی می‌گوییم قبل از اینکه دست ظالمان، در خانه خودتان به شما برسد برای دفاع از آبروی خود چه می‌کنید؟
     
    سخنگوی القسام با بیان اینکه که «علیرغم تخلفات و عهدشکنی‌های دشمن، در برابر جهانیان و میانجی‌ها به توافق تبادل اسرا با تمام جزئیات آن متعهد هستیم»، اظهار داشت: ما تصمیم گرفتیم و هنوز هم می‌خواهیم به این توافق پایبند باشیم تا از ریختن خون مردم خود جلوگیری کنیم، بهانه‌ها را برداریم و به تعهدات برادران میانجی‌ خود احترام بگذاریم.
     
    ابوعبیده همچنین با تأکید بر اینکه «دشمن اسرائیلی از بسیاری از تعهدات خود که حقوق اولیه مردم ماست، طفره رفته و به قلدری و تعلل و تکبر پرداخته است، خاطر نشان کرد: سران دشمن در تلاش هستند تا توافق دور بزنند تا با این طریق، نخست وزیر و وزرای او، منافع حزبی بر جان اسیران خود و به دست آوردن پوشش و حمایت آمریکایی‌ها برای هر گونه تجاوز ترجیح دهد.
     
    سخنگوی القسام حماس افزود: جهان دیده است که دشمن چگونه از زندانیان مردم فلسطین که شهادت های هولناکی از رفتار جنایتکارانه می دهند، سوء استفاده کرده و می‌کند.
     
    سخنگوی شاخه نظامی حماس با بیان اینکه «کوتاه ترین راه برای ثبات و آرامش در این منطقه، مهار دشمن صهیونیست و الزام او به انجام آنچه امضا کرده، هست، تأکید کرد: به خانواده‌های اسیران صهیونیست هشدار می‌دهیم که هر گونه تشدید تجاوز به احتمال زیاد منجر به کشته شدن تعدادی از اسیران دشمن خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما